Over B.Pure Sports

B.Pure Sports werd in november 2017 gelanceerd. Onze luxueuze sportlijn speelt in op de huidige Athleisure trend. Daarnaast onderscheiden we ons door niet alleen gebruik te maken van hoogwaardige materialen maar we ontwerpen de collectie ook vanuit een modisch oogpunt.

 

B.Pure Sports zal starten met een Athleisure lijn voor dames. In 19/20 lanceren we een loungewear lijn en een compacte herenlijn. Met deze drie collecties willen we graag klanten bereiken die net als wij van luxueuze sportieve mode houden waarin men zich mooi en trendy voelt.

Twee keer per jaar komt B.Pure Sports met een nieuwe collectie, waarin we zullen inspelen op de actuele trends. En er zijn plannen om tussentijds met compacte flashprogramma's te komen.

Wat is Athleisure

Athleisure is een trend overgewaaid uit de USA, ontstaan door de wereldwijde groei van de welvaart. Men is bewuster gaan leven en wil laten zien hoe goed ze voor zichzelf zorgt. Dit uit zich in een veranderd eet- en kleedgedrag. Tegenwoordig is het een lifestyle om er ook onderweg naar de sportschool trendy en verzorgd uit te zien.

 

Bovendien is Athleisure een samenvoeging van business casual en atletische mode, waardoor in wezen een geheel nieuwe categorie kleding is ontstaan. De door sport geïnspireerde materialen zoals spandex, lycra en andere technische stoffen zorgen voor een duurzame en comfortabele kledingstijl. 

Zelfs luxe merken, zoals Chanel en Fendi lanceren naast hun couture en ready-to-wear collectie nu ook een sportkleding lijn. "Athleisure is het nieuwe casual", volgens Petra van Os.

Founder B.Pure Sports

B.Pure Sports is in 2017 opgericht door Petra van Os-de Jonge. Inmiddels is zij al meer dan 25 jaar werkzaam in de modebranche. Geïnspireerd door de Athleisure trend heeft zij besloten om een eigen label te starten. 

" Ik denk dat de wereld klaar is voor een merk als B.Pure Sports, omdat we mode en active sports in onze collectie verenigen. Onze focus ligt op een perfecte pasvorm. We gaan de markt via Vloggers en Fitgirls benaderen en zullen gaan samenwerken met luxe boetieks & sportclubs. Tevens wil ik werken met duurzame vernieuwde materialen waarbij ik hoop om een steentje bij te kunnen dragen aan een betere wereld ", aldus Petra van Os-de Jonge. 

Website B.Pure Sports by B.Pure Design © 2018  |  All rights reserved