Ambassadors

Amber de Lang

  • Amber de Lang insta

Trots ben ik, dat ik ambassadrice ben van B.Pure Sports. Een vernieuwend en hoogstaand sportmerk met als motto: Vrouwen inspireren, motiveren om in beweging te komen en het beste uit zichzelf te halen. Just move!

Een motto waar ik 100% achtersta!

Claudia Kooij

  • Claudia Kooij insta

Proud to be a B.Pure Sports ambassador. Het merk voor vrouwen die gaan voor een sportieve fashionable lifestyle en kwaliteit. Ik combineer de items met fashion items voor dagelijks draagplezier. Natuurlijk draag ik de kleding to look good in de gym waar ze voor bedoeld zijn. Powermerk ontworpen door een echte powervrouw.

Demi Dingerdis

  • Demi Dingerdis insta

Ik probeer altijd mensen te motiveren en te inspireren en dat kan natuurlijk niet zonder mooie sportkleding. In de kleding van B.Pure Sports voel ik mij vrouwelijk en sexy en dat is hoe je je wilt voelen als vrouw tijdens het sporten maar ook buiten de gym.

Esther Dijkstra

  • Esther Dijkstra insta

B.Pure maakt me enthousiast.

Je voelt en ziet de aandacht die er aan de producten gegeven is. Een eerlijk en sterk merk, opgezet door een zeer gedreven designer en ondernemer. Een merk waarmee je je wilt en kunt identificeren, een merk die mij beweegt.

Eva Luna Poorthuis

  • Evan Luna Poorthuis insta

Ik ben ambassadrice van B.Pure Sports omdat elke dame zich comfortabel moet kunnen voelen tijdens het sporten, maar tegelijkertijd ook sexy eruit wil zien. B.Pure Sports sluit uitstekend aan met een sexy look, te dragen zowel binnen als buiten de gym. En door de high quality blijft het fris en nieuw eruit zien.

Lune van Os

  • Lune van Os insta

B.Pure Sports past perfect bij mijn grote passie voor sport en fitness. Als ambassadrice van B.Pure Sports wil ik niet alleen mezelf, maar vooral ook anderen motiveren om in beweging te komen en een sport te vinden die bij hen past.

Website B.Pure Sports by B.Pure Design © 2018  |  All rights reserved